خانواده ها فرزندان خود را در برابر کرونا واکسینه کنند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=137074کپی به کلیپ‌بورد

خانواده ها فرزندان خود را در برابر کرونا واکسینه کنند

بخشدار نوکنده از خانواده ها خواست تا فرزندان بالای پنج سال خود را برای ایمنی بیشتر در برابر کرونا واکسینه کنند.

به گزارش روابط عمومی بخشداری نوکنده ؛ “محمدابراهیم شربتی” در جلسه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا این بخش افزود : افراد پنج تا ۱۱ سال هم می توانند با رضایت والدین خود و به همراه آنان ، برای تزریق دز نخست واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

وی با اشاره به نزدیک شدن به ایام عید نوروز و انجام مسافرت ها و دید و بازدیدها توصیه کرد : مردم با رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک و نیز رعایت فاصله گذاری اجتماعی در مهمانی ها و مسافرت ها به مقابله با این بیماری بروند.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.