تاکنون ۲۶ مصوبه سفر استاندار گلستان به بندرگز به نتیجه رسیده است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=138907کپی به کلیپ‌بورد

تاکنون ۲۶ مصوبه سفر استاندار گلستان به بندرگز به نتیجه رسیده است

فرماندار بندرگز گفت : تاکنون از مجموع مصوبات سفر استاندار گلستان به این شهرستان ، ۲۶ مصوبه به نتیجه رسیده و مابقی مصوبات هم در دست پیگیری است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرگز ؛ صابر حسن پور در گفت و گوی خبری افزود : سفر استاندار گلستان به همراه مدیران استانی به بندرگز در دوم دی ماه سال جاری برای این شهرستان هشتاد و شش مصوبه داشت.
وی بیان داشت : مهمترین این مصوبات شامل ۱۱ مصوبه در بخش ورزش و جوانان ، ۱۱ مصوبه در بخش توسعه خدمات شهری و روستایی ، ۱۶ مصوبه در بخش میراث فرهنگی و گردشگری و منابع آبهای سطحی و زیرزمینی ، ۱۲ مصوبه در بخش کشاورزی و حمل و نقل و راهداری و ۸ مصوبه در بخش سیاستگذاری و راهبری و توسعه خدمات حمایتی است.
این مقام مسوول اظهار کرد : منابع تامین این مصوبات از محل ملی و استانی تامین خواهد شد.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.