به عنوان خدمتگزاران نظام اسلامی مدیون خون پاک شهدا هستیم

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=140197کپی به کلیپ‌بورد

 

به عنوان خدمتگزاران نظام اسلامی مدیون خون پاک شهدا هستیم

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بندرگز ، صابر حسن پور فرماندار شهرستان بندرگز با اسدی سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در محل فرمانداری دیدار کرد .
در این دیدار فرماندار شهرستان بندرگز بیان داشت شهر و شهرستان بندرگز شهیدان و رزمندگان ماندگاری در صحنه دفاع مقدس داشته است .
صابر حسن پور گفت:احیا، حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت طلبی، زنده نگه داشتن یاد شهیدان و حفظ آثار آنان، تجلیل و تکریم از خانواده های معظم شهیدان از وظایف همه ماست.
وی افزود :به عنوان خدمتگزاران نظام اسلامی مدیون خون پاک شهدا هستیم و باید همواره قدردان تلاش ها و مجاهدت های شهدا، ایثارگران و جانبازان باشیم.
وی در پایان اظهار داشت:معرفي شخصيت والاي شهدا براي نسل جوان امری بسیار مهم است و جوانان ما با شناخت شخصیت این عزیزان در برابر آسیب های اجتماعی و فرهنگی مقاوم می‌شوند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.