باید بيشتر از پيش برای آبادانی شهرمان تلاش كنيم

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=134159کپی به کلیپ‌بورد

باید بيشتر از پيش برای آبادانی شهرمان تلاش كنيم

سرپرست بخشداری نوکنده گفت : باید بيشتر از پيش برای آبادانی شهرمان تلاش و کوشش كنيم.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرگز ، “محمدابراهیم شربتی” در نشست با سرپرست شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر نوکنده افزود : بايد با برنامه ريزی كامل براي رفع نواقص و خدمات بهتر قدم برداشته و با جديت مسائل را پيگيری كنيم .

وی بیان داشت : بايد خدمت صادقانه به مردم را سرلوحه کار خود قرار داده و با همكاری و همدلی و وحدت برای رسيدن به اهداف و حل و فصل امور مردم تلاش كرد .

سرپرست بخشداری نوکنده با بیان اینکه بهترین مشاور برای شهردار ، اعضای شورای شهر هستند، تصریح کرد: اعضای شورای شهر منتحب مردم و افرادی دلسوز و متعهد هستند و هرچه مجموعه بهتر کار کنند شهر شکوفاتر خواهد شد.

شربتی در بخش دیگری از سخنان خود ، شوراهای اسلامی و دهیاران را موتور محرك عمران و آبادانی در شهر و روستاها خواند و اظهار كرد : همگرایی و وحدت میان این اعضا راه را برای خلق اتفاقات مثبت و مهم هموار كرده و توسعه شهر و روستا را سرعت می بخشد.

وی ضمن قدردانی از حمایت های فرماندار بندرگز ، از همراهی و همکاری سرپرست شهرداری و اعضای شورای شهر نوکنده تشکر کرد.

در پايان این نشست حاضران به طرح نظرات و برخی پيشنهادات خود در مسائل گوناگون پرداخته و از فعاليت ها و همیاری های بخشدار با شهرداری و شورای شهر نوکنده قدردانی کردند.

باید بيشتر از پيش برای آبادانی شهرمان تلاش كنيم

 

باید بيشتر از پيش برای آبادانی شهرمان تلاش كنيم

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.