بازدید معاون وزیر راه و شهر سازی و رئیس سازمان هواشناسی کشور از ایستگاه هواشناسی بندرگز

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=121752کپی به کلیپ‌بورد

بازدید معاون وزیر راه و شهر سازی و رئیس سازمان هواشناسی کشور از ایستگاه هواشناسی بندرگز

معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان هواشناسی کشور به همراه  علی اصغر میرزائی فرماندار شهرستان و نوربخش داداشی مدیرکل جدید سازمان هواشناسی گلستان از ایستگاه هواشناسی بندرگز بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرگز ، دکتر داوود پرهیزگار با اشاره به برنامه های این سازمان جهت توسعه تجهیزات هواشناسی اظهار داشت : یکی از اهداف دائمی سازمان ، تلاش درجهت  تولید تجهیزاتی است که در حوزه کاربردی  مورد اطمینان و اعتماد و رضایت کاربرها قرار گیرد.
وی در بازدید از ایستگاه هواشناسی بندرگز از تعریف و راه اندازی  یک سامانه مدیریتی به نام تهک (توسعه هواشناسی کاربردی) خبر داد و افزود: دراین سامانه اطلاعات هواشناسی به شکل کاربردی در اختیار کاربر نهایی قرار گرفته  و اطلاعات آن مورد بهره برداری قرار می گیرد.
دکتر پرهیزگار  همچنین به فعالیت ها و اقدامات تخصصی در سازمان هواشناسی بویژه در دوره  سه ساله دولت یازدهم اشاره کرد و گفت : در افزایش توان پردازشی ، ابر رایانه ای طراحی شده که پردازش های سریع را انجام می دهد.
وی اضافه کرد : این ابر رایانه با توان 14 تراپلاپس در هر ثانیه 10 به توان 12 عمل را انجام می دهد و شرایطی را فراهم می کند که مدل های هواشناسی را اجرا و در خروجی آن ، پیش بینی های صحیح انجام گردد.
رئیس سازمان هواشناسی کشور با بیان اینکه توسعه شبکه پایش در سازمان هواشناسی همواره در دستور کار قرار دارد ، افزود : فعالیت رادار هواشناسی استان اردبیل که یکی از بخش های شبکه پایش به توسعه رادارهای هواشناسی است ، آغاز شده ودر همین راستا  24 رادار دیگر نیز در شبکه اصلی کشور ایجاد خواهد شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواشناسی کشور در پاسخ به درخواست فرماندار بندرگز در خصوص تجهیز این شهرستان به ایستگاه خودکار هشدار سیل و آتش سوزی با توجه به شرایط خاص آب و هوائی این شهرستان به دلیل همجواری با دریا و جنگل گفت : سازمان هواشناسی کشور در حال مطالعه و برنامه ریزی جهت خودکار سازی ایستگاههای موجود است. و نصب و راه اندازی ایستگاههای خودکار در مناطق مورد نظر فرماندار شهرستان پس از انجام مطالعات و بررسی های لازم در بستر رودخانه و در صورت جذب اعتبارات مورد نیاز قطعا انجام خواهد شد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.