اولين جلسه ستاد برگزاري سالگرد ارتحال حضرت امام ( ره ) و سوم خرداد بندرگز برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=110619کپی به کلیپ‌بورد

اولين جلسه ستاد برگزاري سالگرد ارتحال حضرت امام ( ره ) و سوم خرداد بندرگز برگزار شد

اولين جلسه ستاد برگزاري بيست و پنجمين سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) و بزرگداشت سوم خرداد شهرستان بندرگز در سالن جلسات فرمانداري برگزار شد.

فرماندار شهرستان بندرگز در اين جلسه با اشاره به نامگذاري سال ۹۳ با عنوان اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي از سوي رهبر معظم انقلاب ، گفت : اقتصاد و فرهنگ نيازهاي واقعي جامعه هستند و تحول در اقتصاد و فرهنگ از خواسته هاي معمار كبير انقلاب نيز بوده است .

“علي اصغر ميرزايي” با اشاره به شخصيت والاي حضرت امام (ره) افزود : امروز آثار و بازتاب انديشه هاي امام راحل در ابعاد سياسي ، اجتماعي و فرهنگي دنيا متبلور شده است .

وي گفت : احيا ارزش هاي اسلامي و جهاد با دشمنان درس بزرگ حضرت امام (ره) به تمام جهانيان است . ميرزايي تصريح كرد : دشمنان در ۳۵ سال گذشته دست به توطئه هاي گوناگون زدند تا با انديشه هاي حضرت امام (ره) مبارزه كنند ، اما امروز شاهديم كه فرمايشات آن امام به منصه ظهور رسيده و تفكر امام راحل فراگير شده است.

فرماندار بندرگز با اشاره به نقش بي بديل رهبري و ولايت فقيه در اقتدار ايران اسلامي خاطر نشان كرد : پس از امام خميني (ره) خلف شايسته اش رهبر معظم انقلاب ، رهبري جمهوري اسلامي را در همان مسير نوراني هدايت كرده و مردم نيز با پيروي از ايشان ، دشمنان را در رسيدن به اهدافشان ناكام گذاشته اند.

وي ادامه داد : به رغم همه تهديدات و فشارهاي دشمنان ، مردم ايران همچنان خود را پاي بند به آرمانهاي امام راحل مي دانند.

ميرزايي در بخش ديگري ازسخنان خود با گراميداشت سوم خرداد گفت : سالروز فتح خرمشهر ، پاسداشت ارزش هاي دفاع مقدس است .

فرماندار بندرگز با تاكيد بر اينكه برنامه هاي ارزشي و مرتبط با دوران دفاع مقدس و سالروز آزاد سازي خرمشهر بايد در شان و جايگاه آن حماسه ها برگزار شود ، گفت : برنامه هاي مربوط به دفاع مقدس بايد تداعي گر رشادت ها و حماسه هاي آن دوران در ميان مردم باشد .

ميرزايي با اشاره به اينكه بيش از سه دهه از آزاد سازي خرمشهر مي گذرد ، اضافه كرد : بزرگداشت سوم خرداد ياد آوري توان ، فرهنگ ، عزم ملي و مديريت جهادي دوران دفاع مقدس است .

كه بايد مولفه هاي آن در شرايط كنوني نيز مورد توجه قرار گيرد .

وي انتقال افكار و آثار حضرت امام و ارزش ها و ايثارگري هاي رزمندگان دفاع مقدس به نسل آينده را وظيفه مهم مسوولان و نسل حاضر دانست و اظهار داشت : همه دستگاه هاي اجرايي بايد در حد توان در اجراي برنامه هاي سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) و بزرگداشت سوم خرداد همكاري كنند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.