بخشدار نوکنده گفت : خبازان در زمینه عرضه نان با کیفیت بیش از پیش تلاش کنند.
به گزارش روابط عمومی بخشداری نوکنده ؛ "محمدابراهیم شربتی" در نشست با خبازان شهر نوکنده افزود : عرضه نان با کیفیت از خواستههای مهم مردم و مسوولان از خبازان این بخش است.
وی تصریح کرد : توجه به ساعت كار، نحوه پخت نان، وزن چانه، رعايت مسائل بهداشتی و نحوه آماده كردن خمير و استفاده از کارت خوان از مواردی است كه خبازان بايد با دقت رعايت كنند.
بخشدار نوکنده تاکید داشت : بی توجهی صنف خبازان نسبت به رعایت نکات بهداشتی و تعطیلی خودسرانه باعث کسر و یا قطع سهمیه آرد خواهد شد.
شربتی تاکید کرد : اعضای گشت مشترک بصورت مستمر از خبازیهای سطح بخش بازدید و پیرامون پخت و تامین نان، نظارت کامل داشته باشند و گزارش مربوطه از سوی دستگاه های متولی به صورت ماهانه به بخشداری ارسال شود.