همزمان با هفته سلامت ، سومین جشنواره غذای سالم بومی ، محلی در شهر نوکنده برگزار شد .
معاون فرماندار بندرگز در این جشنواره گفت : ارائه الگوهای علمی از غذاهای سالم ، تشویق خانواده ها در استفاده از الگوی صحیح تغذیه ای ، تاکید بر کاهش مصرف نمک ، آموزش غیر مستقیم هنر آشپزی و ترویج فرهنگ تهیه غذاهای سنتی از اهداف برگزاری این جشنواره بوده است .
“محمد حیدری” افزود : در این جشنواره 100 نفر با پخت 90 نوع غذای سنتی و سالم شرکت کردند .
در این جشنواره از 10 نفر برگزیده تجلیل شد .
سومین جشنواره غذای سالم در شهر نوکنده با همکاری بخشداری ، شهرداری و شورای اسلامی شهر نوکنده و مرکز بهداشت و درمان برگزار شده است .