اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی بندرگز از شهرک صنعتی بازدید کردند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=111378کپی به کلیپ‌بورد

اعضای کارگروه سلامت و امنيت غذايی بندرگز با حضور فرماندار، سرپرست شبکه بهداشت و درمان ، کارشناسان واحدهای فنی مرکز بهداشت ، بخشداران و ديگر روسای ادارات عضو کارگروه از شهرک صنعتی بندر گز(شرکت کیمیا شیمی) بازديد کردند .

  ميرزايی فرماندار شهرستان بندر گز در این بازدید با بيان اينکه مسئولين بهداشت شهرستانی و محيط زيست و ديگر ارگان ها در راستای فرهنگ سازی استفاده از ظروف يکبار مصرف تلاش کنند تا محيط پاک و عاری از بيماری داشته باشيم.

  و ی با بيان اينکه شرکت های شهرک صنعتی موجب رونق اقتصادی در اين شهرستان خواهند شد تاکيد کرد رونق اقتصادی در شهرستان اشتغال برای جوانان ايجاد خواهد کرد .

  در ادامه سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرسنان بندر گز دکتر شهرام صابری اين شرکت ها را پيش قدم در امر سلامت محيط و جامعه عنوان کرد.

  وی افزود : استفاده از اين محصولات در صنعت غذايی کشور موجب سلامت جامعه و محيط ميشود و برای نسل های آينده محيطی امن ايجاد خواهد کرد .

 

اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی بندرگز از شهرک صنعتی بازدید کردند

 

اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی بندرگز از شهرک صنعتی بازدید کردند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.