وضعیت شرکت تعاونی دهیاریهای انزان بخش مرکزی بندرگز بررسی شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=117346کپی به کلیپ‌بورد

وضعیت شرکت تعاونی دهیاریهای انزان بخش مرکزی بندرگز بررسی شد

در جلسه ای وضعیت شرکت تعاونی دهیاری های انزان بخش مرکزی بندرگز  با حضور کلیه اعضای هیات  مدیره ، بازرسین و مدیرعامل  شرکت تعاونی بررسی شد.

بخشدار مرکزی بندرگز دراین جلسه با اشاره  به وصیتنامه حضرت امام خمینی (ره) که فرمودند : با حفظ روحیه تعاون و تعهد در جامعه می توان کشور را از آسیب مصون داشت  گفت : معنای تعاون همکاری و  همیاری عده ای از اشخاص حقیقی و یا حقوقی با یکدیگر در جهت رفع نیازمندی های مشترک اعضا  و یا رسیدن به هدفی خاص با تشکل در یک شرکت تعاونی و پذیرش اصول و مقررات آن است. 

“شهربانو برهانی” افزود : شرکت تعاونی مظهر مشارکت سازمان یافته است که  مشارکت های مردمی در صحنه های اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی و  دموکراسی  در آن  تجلی بیشتری پیدا خواهد کرد .

وی اعضای حاضر را بعنوان نمایندگان و مدیران  روستاها و میدان داران اصلی خدمت به روستاها و بخش  دانست.

 بخشدار مرکزی بندرگز بر  مشارکت به معنای واقعی و حقیقی  و اجرای وظایف قانونی و ایفای نقش طبق  اساسنامه   و صداقت و امانتداری  اعضا در رفتار و کارها تأکید کرد.

 وی ادامه داد : می توان با  مشارکت و ارائه طرح جامع و برنامه ریزی شده و ایفای نقش از حمایتهای اعضا و دولت محترم بنحو احسن  برخوردار شد زیرا دولت هدف های بیشماری از شکل گیری و تاسیس  تعاونیهای دهیاری داشته و یکی از آنها واگذاری امورات و خدمات مرتبط  دولتی و انجام آنها  در روستا ها و بخش و منطقه  به این تعاونی ها  بوده است . 

درادامه هر یک از اعضای جلسه در خصوص آخرین وضعیت  تعاونی و اقدامات  و عملکرد  صورت گرفته از قبیل : جمع آوری زباله ها از سطح روستاهای بخش ، ایجاد و تجهیز دفتر شرکت تعاونی ، برگزاری جلسات مختلف مجامع عمومی و هیات مدیره و پیگیری مصوبات و مسائل و مشکلات شرکت تعاونی گزارشی ارائه دادند.

وضعیت شرکت تعاونی دهیاریهای انزان بخش مرکزی بندرگز بررسی شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بندرگز ،جلسه شورای ترافیک شهرستان بندرگز با حضور سعید هراتی فرماندار شهرستان بندرگز و جمعی از مسئولین و مدیران شهرستانی در محل فرمانداری برگزار شد.
سعید هراتی فرماندار شهرستان بندرگز با حضور در شهرک صنعتی باغو، از سه واحد تولیدی فعال در این منطقه بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند تولید، مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرگز، نشست مهندس سعید هراتی فرماندار شهرستان بندرگز و مهندس حسن ایزدپناه مدیرکل اداره پست استان گلستان در محل فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرگز، اولین جلسه کمیته برنامه‌ریزی و توسعه شهرستان در سال جاری، صبح امروز با حضور سعید هراتی فرماندار شهرستان بندرگز، زاهدی معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی، بخشداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرگز، صبح امروز نشست سعید هراتی فرماندار شهرستان بندرگز با مجید محمد نژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز در محل فرمانداری برگزار شد.