بمناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر ، فرماندار بندرگز به همراه تعدادی از مدیران با خانواده شهید “سیدطالب موسوی” که در راه مبارزه با مواد مخدر به شهادت رسیده ، دیدار و گفتگو کرد .
فرماندار بندرگز دیدار با خانواده شهید موسوی گفت : اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران ، مدیون فداکاری شهیدان و والامقام است .
“علی اصغر میرزایی” افزود : زنده نگه داشتن یاد شهیدان در سایه عمل به قرآن و تاسی از ائمه اطهار و اطاعت از ولی فقیه امکان پذیر است .
وی دفاع از اسلام ، آرمان ها و ارزشهای انقلاب اسلامی را از مهمترین اهداف شهدا بیان کرد .
فرماندار بندرگز ادامه داد : خانواده های شهدا به عنوان الگوهای صبر و استقامت همواره باید مورد تکریم و احترام قرار گیرند.
میرزایی اظهار کرد : امروز وظیفه تک تک ما حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی ، جنگ تحمیلی و تبیین شخصیت شهدای نظام جمهوری اسلامی برای نسل های آینده است.
فرماندار بندرگز بیان کرد : امروز نقطه قوت ، غرور و افتخار ما در مقابل دشمنان همین مقاومت و پایداری و جانفشانی شهدا ، رزمندگان ، آزادگان و جانبازان است .
وی ادامه داد : جانفشانی و دلاور مردی های شهدا برای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران بسیار ستودنی است .
رییس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان بندرگز در بخش دیگری از سخنان خود گفت : شهدای مبارزه با مواد مخدر با تقدیم جان خود و تحمل سختی ها برای در امان ماندن جامعه از آسیب این آفت خانمان سوز به شهادت رسیدند .
میرزایی افزود : وجود شهدای والامقامی که در راه مبارزه با مواد مخدر به شهادت رسیده اند ، گواه روشنی بر مبارزه جدی ایران با پدیده شوم اعتیاد است .