جهاد تبیین واجب عینی و راه علاج است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=139713کپی به کلیپ‌بورد

 

 

جهاد تبیین واجب عینی و راه علاج است

 

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بندرگز ،دوشنبه مورخ ۱۸ دی ،جلسه هم اندیشی مشارکت انتخابات با امامان جماعت و هیئت های مذهبی با حضور سید علی مهاجر معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی و رئیس ستاد انتخابات استان ،صابر حسن پور فرماندار شهرستان بندرگز ،حجت الاسلام گرزین مدیر کل سازمان تبلیغات استان و جمعی از مدیران ستادی استان در محل فرمانداری برگزار شد .

صابر حسن پور فرماندار شهرستان بندرگز  ضمن عرض خیر مقدم خدمت آقای مهاجر رئیس ستاد انتخابات و معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استان گفت: برای بالا بردن مشارکت حداکثری لازم است که درباره اقدامات دولت سیزدهم آگاهی بخشی کامل و جهاد تبیین انجام شود .
وی افزود :شهرستان بندرگز از گذشته و حال مردمی انقلابی و شهید پرور داشته است و همیشه مردم شهرستان پای کار بودن را برای انقلاب اسلامی نشان داده اند .
فرماندار شهرستان بیان داشت: شکل دهنده جمهوری اسلامی مردم هستند و این مردم اند که با حمایت خود در کنار دو عنصراصلی اسلام و رهبری از نظام مقدس جمهوری اسلامی حفاظت کرده و باعث ارتقا و پیشرفت آن می شوند .
سید علی مهاجر با اشاره به حادثه تروریستی کرمان گفت :از خون شهدا و حضور آنها است که ما دوام و انسجام میگیریم و با تلاش های صورت گرفته در تاریخ ۱۱ اسفند ماه با حضور حداکثری انتقامی بزرگ خواهیم گرفت .
رئیس ستاد انتخابات استان ضمن تاکید بر فرمایش مقام معظم رهبری که میفرمایند «خرمشهر ها در پیش است »بیان داشت :امروزه شاهد قتل عام فرهنگی ،شبیخون فرهنگی و جنگ نرم هستیم و لازمه مقابله با این جنگ جهاد تبیین است .
وی افزود :جهاد تبیین واجب عینی و راه علاج است و وسیله اثر گذار بر ذهن جوانان  و نوجوانان تبیین است ،دشمن در راس نقشه هایش تبلیغات و پروپاگاندا است و علاج پروپاگاندا جهاد تبیین است .

 

جهاد تبیین واجب عینی و راه علاج است

 

جهاد تبیین واجب عینی و راه علاج است

 

جهاد تبیین واجب عینی و راه علاج است

 

جهاد تبیین واجب عینی و راه علاج است

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بندرگز ،جلسه شورای ترافیک شهرستان بندرگز با حضور سعید هراتی فرماندار شهرستان بندرگز و جمعی از مسئولین و مدیران شهرستانی در محل فرمانداری برگزار شد.
سعید هراتی فرماندار شهرستان بندرگز با حضور در شهرک صنعتی باغو، از سه واحد تولیدی فعال در این منطقه بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند تولید، مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرگز، نشست مهندس سعید هراتی فرماندار شهرستان بندرگز و مهندس حسن ایزدپناه مدیرکل اداره پست استان گلستان در محل فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرگز، اولین جلسه کمیته برنامه‌ریزی و توسعه شهرستان در سال جاری، صبح امروز با حضور سعید هراتی فرماندار شهرستان بندرگز، زاهدی معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی، بخشداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرگز، صبح امروز نشست سعید هراتی فرماندار شهرستان بندرگز با مجید محمد نژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز در محل فرمانداری برگزار شد.