برگزاری جلسه ساماندهی استقرار نیروهای پایگاه های آتش نشانی گزغربی و باغو

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=117350کپی به کلیپ‌بورد

برگزاری جلسه ساماندهی استقرار نیروهای پایگاه های آتش نشانی گزغربی و باغو

جلسه ساماندهی استقرارنیروهای پایگاه های آتش نشانی روستاهای گزغربی و باغو برگزار شد.

بخشدار مرکزی بندرگز در این جلسه گفت : دولت یازدهم در راستای مدیریت بحران اقدام به طرح های حمایتی نموده تا با ارائه ماشینهای آتش نشانی به دهیاران در روستاهای حاشیه و نزدیک به جنگل  ، دهیاران و مسئولین  محلی و شهرستانی بتوانند با امکانات بهتر و آمادگی بیشتر در راستای مقابله با حوادث برآیند.

“شهربانو برهانی” اظهارداشت : توسعه روستا با دارا بودن  امکانات رفاهی و بهداشتی وآموزشی و منابع نیروی انسانی توانمند و مالی و فیزیکی  متجلی خواهد شد . 

وی افزود : باتوجه به اینکه حوادث غیر مترقبه و قابل پیش بینی نیست ، دولت تدبیر و امید با ارایه این امکانات و تجهیزات و  فراهم نمودن مقدمات دوره های آموزشی  در این زمینه  برای نیروهای انسانی در راستای افزایش مهارت  استفاده و بکارگیری از این امکانات و راههای مقابله سریعتر برحوادث  ، نگاه قابل توجهی بر روستاها داشته لذا در راستا ی مسائل و مشکلاتی  از قبیل (  فقدان نیروی انسانی ماهر و آموزش دیده  بصورت تمام وقت  و  نبود  جایگاه برای استقرار ماشین  و نیرو ) و  تامین هزینه های  مالی زیاد  و نا کافی بودن درآمد و اعتبارات در روستاها ، دهیاریها  جوابگوی آن نخواهند بود لذا  ما امروز جمع شدیم تا انشاالله بتوانیم با همفکری و تصمیم جمعی به راهکار ی برسیم که چگونه بتوانیم بر مشکلات فائق  و با اطمینان وتوانمندی بیشتر حوادث را مدیریت کنیم .

در ادامه این جلسه هر یک از حاضرین ، با توجه به  وظایف و ظرفیت های  انسانی و مالی و اختیارات سازمانی  و مسائل و مشکلات  ، راهکارهای حمایتی و برنامه های پیشنهادی از سوی ادارات خود در این زمینه را ارائه دادند.

برگزاری جلسه ساماندهی استقرار نیروهای پایگاه های آتش نشانی گزغربی و باغو

 

برگزاری جلسه ساماندهی استقرار نیروهای پایگاه های آتش نشانی گزغربی و باغو

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بندرگز ،جلسه شورای ترافیک شهرستان بندرگز با حضور سعید هراتی فرماندار شهرستان بندرگز و جمعی از مسئولین و مدیران شهرستانی در محل فرمانداری برگزار شد.
سعید هراتی فرماندار شهرستان بندرگز با حضور در شهرک صنعتی باغو، از سه واحد تولیدی فعال در این منطقه بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند تولید، مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرگز، نشست مهندس سعید هراتی فرماندار شهرستان بندرگز و مهندس حسن ایزدپناه مدیرکل اداره پست استان گلستان در محل فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرگز، اولین جلسه کمیته برنامه‌ریزی و توسعه شهرستان در سال جاری، صبح امروز با حضور سعید هراتی فرماندار شهرستان بندرگز، زاهدی معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی، بخشداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرگز، صبح امروز نشست سعید هراتی فرماندار شهرستان بندرگز با مجید محمد نژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز در محل فرمانداری برگزار شد.