انتخابات بایستی رقابتی ،سالم ،دارای امنیت و مشارکت بالا باشد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=139717کپی به کلیپ‌بورد

انتخابات بایستی رقابتی ،سالم ،دارای امنیت و مشارکت بالا باشد

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بندرگز ،دوشنبه مورخ ۱۸ دی ،جلسه هم اندیشی مشارکت انتخابات با فعالان اجتماعی و فرهنگی با حضور سید علی مهاجر معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی و رئیس ستاد انتخابات استان ،صابر حسن پور فرماندار شهرستان و جمعی از مدیران و مسئولین استان و شهرستان در محل فرمانداری برگزار شد .
در این جلسه سید علی مهاجر با اشاره به راهبرد های مقام معظم رهبری در مورد انتخابات بیان داشت :انتخابات بایستی رقابتی ،سالم ،دارای امنیت و مشارکت بالا باشد .
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استان گفت:توپخانه های دشمن در حال نشانه روی انتخابات اسفند ماه هستند و راه مقابله با آن پای کار آمدن مردم است .
وی افزود :نه فقط برای انتخابات بلکه برای تمامی مسائل استان راه حل و علاج کار مردمی شدن دولت است و راه مردمی شدن دولت تشکیل حلقه های میانی ،تشکلات و گروه های جهادی است.
وی اظهار داشت:اگر میخواهیم سیلی محکمی به عاملین حادثه تروریستی کرمان بزنیم راه آن چیزی جز انتخابات اسفند ماه نیست .
رئیس ستاد انتخابات استان تاکید کرد :مردم کشور ما خود و به صورت داوطلبانه به انتخابات می آیند و مانند برخی کشور های دیگر به اجبار به پای صندوق های رای نمی آیند .
وی اضافه کرد :حضور و پای کار آمدن مردم در پای صندوق های رای باعث بالا آمدن کیفیت مجلس و انتخابات میشود و این مهم باعث پیشرفت کل کشور خواهد شد .
فرماندار شهرستان بندرگز با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که میفرمایند «ما در حال طی کردن مسیر به سمت رسیدن به جامعه و تمدن نوین اسلامی هستیم »،بیان کرد:حضور مردم در انتخابات در واقع حرکت در مسیر به سمت تکامل ملت ایران است.
صابر حسن پور یادآور شد:الزامات رسیدن به جامعه و تمدن نوین اسلامی حضور و نقش آفرینی مردم در نقاط حساس و سرنوشت ساز است که انتخابات اسفند ماه از مهمترین و سرنوشت ساز ترین نقاط است .

انتخابات بایستی رقابتی ،سالم ،دارای امنیت و مشارکت بالا باشد

 

انتخابات بایستی رقابتی ،سالم ،دارای امنیت و مشارکت بالا باشد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بندرگز ،جلسه شورای ترافیک شهرستان بندرگز با حضور سعید هراتی فرماندار شهرستان بندرگز و جمعی از مسئولین و مدیران شهرستانی در محل فرمانداری برگزار شد.
سعید هراتی فرماندار شهرستان بندرگز با حضور در شهرک صنعتی باغو، از سه واحد تولیدی فعال در این منطقه بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند تولید، مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرگز، نشست مهندس سعید هراتی فرماندار شهرستان بندرگز و مهندس حسن ایزدپناه مدیرکل اداره پست استان گلستان در محل فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرگز، اولین جلسه کمیته برنامه‌ریزی و توسعه شهرستان در سال جاری، صبح امروز با حضور سعید هراتی فرماندار شهرستان بندرگز، زاهدی معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی، بخشداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندرگز، صبح امروز نشست سعید هراتی فرماندار شهرستان بندرگز با مجید محمد نژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز در محل فرمانداری برگزار شد.